Foto: REUTERS/Carl Recine

Imao je pravi recept za pobedu

Novak Đoković se nije mnogo umorio u četvrtfinalu Mastersa u Sinsinatiju, pošto je sa 6:0, 6:4 izbacio Tejlora Frica, koji mu u ovom duelu nije dorastao.

Tako je Novak dobio i sedmi duel protiv Amerikanca iz isto toliko pokušaja.

PROČITAJTE JOŠ:

„Odigrao sam nekoliko mečeva protiv njega, gledao sam pre ovog duela naše duele od ranije. Ovde se nismo do sada susretali. Očekivao sam da će imati podršku publike. Odigrao sam bez mane prvi set, ali u drugom je bilo lošije, predao sam mu brejk, ali sam od 2:4 odigrao četiri jaka, stabilna gema i preokrenuo situaciju“, započeo je Novak.

Iz meča u meč Novak diže formu, a još uvek nije stigao do maksimuma.

„To je nešto na čemu radim svaki dan, dižem nivo tenisa za još malo, to se dešava tokom turnira, svaki dan je sve bolji osećaj na terenu, nadam se da će se istom putanjom i nastaviti“, dodao je Đoković.

Objasnio je srpski teniser i kakva je bila taktika.

„Mislim da sam odigrao fenomenalan meč, pogotovo u prvom setu. Savršen set, odmah sam krenuo čvrsto sa osnovne linije, bio je nervozniji na početku, naterao sam ga da greši. Počeo je da igra bolje posle brejka u drugom setu, ali sam ga posle terao da bude u reliju, trudio sam se da diktiram tempo sa osnovne linije. Radujem se sledećem izazovu sutra“, bio je jasan srpski teniser.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar