Hju Džekmen i Boris Beker, Foto: EPA/JUSTIN LANE

Najbolji teniser planete Novak Đoković nekada je bio poznat kao vešt imitator Rafaela Nadala i Marije Šarapove, a sada njega imitiraju.

PROČITAJTE JOŠ:

Veliki Novakov navijač je i Hju Džekmen, slavni holivudski glumac poznat po ulozi „Vulverina“ u nizu filmova „X-men“.

Džekmen je nedavno posetio stadion Artur Eš, gde je Novak igrao finale US Opena i izgubio ga od Danila Medvedeva. Na tom mestu je titulu podizao u tri navrata 2011, 2015. i 2018. godine.

Australijanac je probao da imitira srpskog asa, kada se našao na terenu sa peharom u ruci, ali je priznao da „nije baš kao Nole“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hugh Jackman (@thehughjackman)

Novak mu je aplaudirao i ostavio u komentarima „emodži“ kao da se poklanja glumcu zbog zanimljivog gesta. Inače, Džekmen je ranije pozvao Đokovića da odigraju teniski meč.

Osim toga, u više navrata mu je čestitao ove godine, kada je Srbin osvajao titule na Rolan Garosu i Vimbldonu. Tada je izjednačio rekord po broju grend slemova sa Nadalom i Federerom na po 20.

Podsećamo, Đoković je posle poraza u finalu US Opena odlučio da se vrati na teren tek na mastersu u Parizu, posle oko mesec i po dana pauze.

Tamo je ukupno osvojio 37. titulu, kojom je nadmašio rekord po broju mastersa i prestigao Nadala, a sedmi put će završiti godinu na prvom mestu – što je takođe rekord.

BONUS VIDEO: Jelena i Tara Đoković plešu i slave pobedu Novaka

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar