Novak Đoković i Nina Darval špaga gimanstičarka
Foto: Instagram Screenhsot ninaderwael

Novak Đoković se sjajno zabavio na Olimpijskim igrama u Tokiju. Nije uspeo da osvoji nijednu medalju (četvrto mestu u singlu i dublu), ali je iz dana u dan pokazivao da je najveća zvezda i praktično lice Igara u Japanu.

PROČITAJTE JOŠ

Prvog dana Igara objavljena je i jedna sjajna fotografija, a istina o tome kako je nastala dugo je bila nepoznata.

Đoković je tog 23. jula upao na trening belgijskih gimnastičarki i zatim napravio pravi šou.

Nina Dervel, evropska i svetska šampionka u gimnastici, te olimpijska iz Tokija na dvovisinskom razboju, objavila je fotografija sa Đokovićem uz poruku.

„Kad Novak pita za fotku, ne možeš da odbiješ“, našalila se Nina uz fotografiju sa treninga na kom je fokus na fleksibilnosti.

Ipak, dugo se nije znalo kako se odigralo da zapravo dođe do fotografije, a sada je to Nina otkrila u otadžbini.

„Zapravo smo bili u teretani i Mardžori ga je videla (Novaka). Razmišljali smo o tome da se slikamo kada završi. I dok smo mi radili špage, Novak nas je pogledao i rekao: To je fleksibilnije nego što ja mogu da uradim'“, pojasnila je Dervel.

A onda je Đoković odlučio da im se pridruži dok rade vežbe.

„Stao je odmah do mene, izvadio telefon i dao njegovom treneru. Rekla sam mu, u redu, ali ako ti slikaš i ja želim jednu fotografiju, pa sam i ja dala telefon. Počeo je da radi špagu i uspevao da ispruži noge sve više i više. Ali i dalje je bio na rukama. Zbog toga sam mu rekla „Moraš da oslobodiš ruke“. Otvorio je ruke kao i ja i dalje sam zapanjena da je tako fleksibilan“, rekla je Dervel.

Bonus video: Novak Đoković i ambasadorka Srbije u Londonu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram