Boban Marjanović i Milica supruga žena
Foto: Instagram Screenshot mrsbobi

Boban Marjanović i supruga Milica jedan su od omiljenih parova javnosti jer samo na prvi pogled izgledaju neskladno. Svaki njihov potez se isprati sa oduševljenjem, a njihova životna priča je zaista neobična.

PROČITAJTE JOŠ

Bobi ima 32 godine i već nekoliko sezona radi u NBA ligi. Čuveni centar iz Boljevaca se tokom leta uvek vrati u rodno mesto i tamo pomaže na selu.

Ovog leta je fotografije sa sela podelila i njegova supruga Milica, a na njima se vidi kako neguje piliće, ali i nosi bale sena. Sve ovo je naišlo na oduševljenje javnosti.

Njih dvoje često deluju kao palčica i džin i često ih ovako oslovljavaju. Razlika u visini je jedina razlika koja postoji između njih u svemu ostalom se savršeno slažu.

Ona je od njega niša čitavih 61 centimetara, a Boban je sa 222 jedan od najviših igrača u NBA ligi.

Zanimljivo je da su se dva puta venčali, a ljubav su krunisali dobijanjem sinova Vuka i Ptera.

Prvi put su se venčali u Meksiku, na Maroma biču, ali pošto zakoni iz ove države ne važe kod nas odlučili su da po povratku u Srbiju u julu 2014. godine građanski brak sklope i u prestonici naše zemlje.

U crkvi Vavedenje presvete Bogorodice su izrekli zavete, a nakon braka u kući Kralja Petra I usledilo je veliko slavlje u jednom restoranu.

Ona je na Instagramu upisana kao „Mrs Bobi“ („Gospođa Bobi“), a često objavljuje romantične fotografije sa suprugom. Mnogi su se sećaju one na kojima im Nikola Jokić drži sveću, što je izazvalo lavinu smeha.

Bobi je uvek znao da nasmeje ljude oko sebe, a supruga Milica uživa u svakom trenutku što se vidi po fotografiju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar