Novak Đoković
Novak Đoković ; Foto: Screenshot Twitter World Tennis League

Novak Đoković je otkazao okršaj protiv Nika Kirjosa u poslednjem trenutku, zapravo to nije bilo poznato do trenutka dok igrači nisu izašli na teren. To je razjarilo navijače.

Navijači na tribinama su plaćali uglavnom od 70 do 100 evra ulaznice u dvoranu u kojoj su umesto reprize finala Vimbldona videli kako sa teniskom torbom izlazi Grigor Dimitrov.

PROČITAJTE JOŠ

Naišlo je to na bes navijača koji su ogorčeni zbog onog što su videli, utoliko pre što je samo nekoliko sati ranije Đoković plesao sa Arinom Sabalenkom na terenu.

Ipak, istina je da Đoković nije 100 odsto spreman, kako je saopštio spiker u dvorani, pa je odlučeno da se ništa ne rizikuje. Jedna egzibicija ne bi smela da ugrozi potencijalno istorijsku sezonu. Ipak, to ne znači da navijači nisu revoltirani jer prosto nisu dobili informaciju na vreme.

Usled toga je i usledilo glasno negodovanje, a na društvenim mrežama se pojavio sijaset komentara.

„Ne oseća se dobro da igra, ali može da pleše. Koga on za****va?“, bio je jedan od komentara.

Drugi je već pokušao da sve pomalo prebaci na šalu.

„Novak je došao u Dubai samo da bi plesao i ne možete da me ubedite u suprotno.“

Bilo je onih koji su koristili pogrdne nadimke pokušavajući da okarakterišu Srbina kao antivaksera, ali i onih koji smatraju da „se Novak uplašio od Kirjosa“. Neki se već pitaju da li je mogao u Kataru da zakači „kamilji virus“.

„U principu igra očajno i ne želi da bude osramoćen“.

Sledeći zakazan meč Đokovića je u petak od 18.00 protiv Feliksa Ože-Alijasima. Još uvek nije poznato da li će Đoković zaigrati na ovom susretu.

BONUS VIDEO Neverovatan poen, pa as za Đokovićevu pobedu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare