Foto: AP Photo/Mary Altaffer

Bogdanović je imao još jednu dobru partiju, ali je Atlanta pala u dramatičnoj završnici.

Čikago Bulski slavili su na gostovanju u Atlanti sa 110:108, a srpski košarkaš je još jednom dao veliki doprinos sa klupe.

PROČITAJTE JOŠ

Bogdan Bogdanović nastavlja da gravitira između startne postave i klupe za rezervne igrače, a ovog puta je bio jedan od najboljih izmena na susretu.

Postigao je 13 poena uz četiri skoka i tri asistencije za 29 minuta na parketu (više nego Džon Kolins starter sa 21 minutom).

Srpski as je imao loše šutersko veče, pa je pogodio tek četiri šuta iz 12 pokušaja (3/6 za tri poena), ipak bili su to šutevi koji su oduševljavali publiku. Jednom je čak i mrežica ostala izvrnuta sekundu pre nego što se vratila u standardno stanje što se dopalo publici.

Tre Jang je postigao 34 poena uz po šest skokova i asistencija (sedam trojki mu je rekord sezone), dok je Demar Derouzan bio najbolji u Čikagu sa 28 poena, šest skokova i pet asistencija. Zek Levin je dodao 22, dok je Nikola Vučević stao na 20 poena, sedam skokova i dve asistencije.

Čikago je prokockao čak 18 poena prednosti i ušlo se u neizvesnu završnicu.  Pri rezultatu 108:108 na četiri sekunde do kraja Derouzan šutira sa poludistance, ali loptu hvata Dosunmu i vraća je u koš.

BONUS VIDEO Zašto Bogdanović radi sklekove na Kalemegdanu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare