Foto: EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

Muška teniska reprezentacija Srbije u petak od 16 sati protiv Austrije započinje takmičenje u Dejvis kupu.

PROČITAJTE JOŠ

Selektor Srbije Viktor Troicki rekao je da je tim spreman za početak takmičenja, koje možete pratiti ekskluzivno na TV Sport klub 1..

„Nakon pet dana boravka u Insbruku i završenih priprema, konačno smo spremni da igramo protiv Austrije. Momci su motivisani, sjajno su trenirali, željni su igre. Odlučićemo ko će da igra. Najvažnije je da su u dobroj formi, da mogu da pruže maksimum“, rekao je Troicki.

Reprezentaciju predvodi najbolji teniser sveta Novak Ðoković, a boje Srbije braniće još Filip Krajinović, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Nikola Ćaćić.

„Novak nam se pridružio poslednji, ali trenirao je u odličnim uslovima, sjajno je igrao. Motivisan je kao i uvek kada igra za reprezentaciju, možda čak i više nego obično. Očekujemo od njega da nam pomogne i donese Srbiji željene bodove“, zaključio je Troicki.

Pored Srbije i Austrije, u F grupi je i Nemačka, sa kojom se srpski tim sastaje u subotu.

U četvrtfinale plasiraće se prvoplasirane, kao i dve najbolje drugoplasirane reprezentacije iz svih grupa.

Gledaj Srbiju na Dejvis kupu preko bilo kog interneta

Pratite mečeve uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON sport paket dostupan je za 799 dinara u narednih 30 dana, bez ugovorne obaveze (PROMO)

BONUS VIDEO Pešic: Momci, pa ne igramo protiv Lejkersa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar