Novak Đoković i Danil Medvedev
Novak Đoković i Danil Medvedev: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Iako je Danil Medvedev najviše namučio Novaka Đokovića u protekloj teniskoj sezoni, nekadašnja osvajačica Vimbldona Marion Bartoli smatra da se njihovi dueli još uvek ne mogu nazvati rivalstvom.

Srbin i Rus su ove godine odigrali tri finala, od koja je dva dobio Novak, u Australiji i Parizu, dok je Danil slavio na US Openu. Tom pobedom sprečio je Đokovića da ispiše istoriju osvajanjem kalendarskog slema.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ne možemo da nazovemo njihove duele kao rivalstvo, velika je razlika u godinama. Ne igraju u istoj eri. Novak je bio deceniju pre“, rekla je bivša francuska teniserka.

Na pitanje da li će Medvedev i Aleksandar Zverev u narednoj sezoni takođe praviti velike probleme Novaku, Bartoli je imala spreman odgovor.

„Ne šljaci i travi još je dug put za Danila. Pogotovo na šljaci. Opet, mislim da će protiv njih dvojice Novak imati najviše problema da osvoji grend slemove“, istakla je Marion.

Bartoli ne veruje da bi još neko mogao da se priključi, pa čak ni Rafael Nadal.

Tokom svoje profesionalne karijere Bartoli je stigla do sedme pozicije na WTA listi, a osvojila je ukupno osam titula u singlu i tri u dublu.

BONUS VIDEO: Novak o pripremama za Australiju i Zvezdinoj utakmici protiv Barselone

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar