Novak Djokovic tokom posete Bosni
Novak Đoković Foto:Tanjug/AP Photo/Kemal Softic

Koronavirus je prekinuo san na javi koji je živeo Novak Đoković od povratka u Srbiju, ali je posle svega najbolji teniser sveta spreman za nove izazove.

Đoković je po izlasku iz karantina odlučio da poseti Bosnu i Hercegovinu, a ključna tačka njegovog izleta bio je obilazak takozvanih „Visočkih piramida“.

PROČITAJTE JOŠ

„Ako postoji raj na zemlji, onda je to ovde. Ima nekoliko mesta u životu koje sam posetio gde se osećam potpuno ispunjeno u svakom pogledu. Ovo je jedinstveno iskustvo za mene. Ja jesam u tom, kako ga zovu danas alternativnom svetu, iako znamo da je to originalan svet, već preko decenije i bio sam na raznim mestima koja su smatrana za energetska čvorišta i imaju koncentrične krugove, itd…“, rekao je Đoković.

Prethodno, on je boravio u Sarajevu, ali je za svoju bazu odabrao Trebević.

Među njegovim aktivnostima se našla i poseta Jahorini, gde je jedna od skijaških staza ponela njegovo ime, a na poklon mu je dodeljen i jedan plac.

Tom prilikom, Novak se bavio i drvećem, a susreo se i sa članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom.

Nekadašnji predsednik Republike Srpske je Đokoviću uručio orden tog eniteta koji mu je dodeljen još 2013. godine.

Na putu od tačke do tačke, Đoković, koji je vreme provodio sa roditeljima, koristio je i helikopter, a sve je bilo začinjeno i pesmom, u društvu Hanke Paldum.

Novak je tokom boravka u BiH bio velika atrakcija za domaće stanovništvo, nije odbijao fotografisanje, ali je ipak sve bilo u skladu sa preporukama o socijalnom distanciranju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare