Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Izašao je raspored mečeva za sredu.

Grafika: Slađana Đermanović/Nova.rs

Novak Đoković će igrati treći meč dana na stadionu „Suzan Lenglen“ protiv Aleksa Molčana, kog od nedavno trenira Marjan Vajda koji je prethodnih 15 godina radio sa srpskim teniserom.

PROČITAJTE JOŠ

Očekuje se da meč drugog kola Rolan Garosa krene oko 14.30. Pre njih će igrati Aleksandra Sasnovič – Ema Radukanu i Karolina Mučova protiv Marije Sakari.

Dva tenisera su do sada odigrala samo jedan susret, a Đoković je slavio u finalu Serbia Opena 2 prošle godine sa 6:4, 6:3. Od tada je Molčan svom timu pridružio i Vajdu.

Đoković je u prvom kolu lako izašao na kraj sa Jošihitom Nišiokom sa 6:3, 6:1, 6:0, a ovog puta Đoković neće biti u noćnom terminu.

Srpski teniser je i ovog utorka odradio trening, ali je on još jednom bio skriven od očiju javnosti.

Što se tiče srpskih igrača, Filip Krajinović igra protiv Borne Goje posle dubl meča koji kreće od 11.00, a u istom terminu će na terenu broj šest Olga Danilović igrati protiv Jil Tajhman. Miomir Kecmanović i Nikolas Monro igraju protiv Basilašvilija i Souse drugi meč dana na terenu 11.

Dušan Lajović sa Jiržijem Veselijem igra četvrti meč dana na terenu broj 2 protiv Savila i Tompsona, dok drugi meč dana na istom teren igra Aleksandra Krunić sa Panovom protiv Čen i Stosur.

BONUS VIDEO Barbara Šet o rivalstvu Đokovića i Nadala i značaju da Novak ostane prvi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram