Konferencija za novinare porodice Djokovic
Dijana Đoković, Konferencija za novinare porodice Đoković Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Dijana Đoković, Novakova majka, otkrila je mnoge zanimljive detalje u emisiji "Dok anđeli spavaju", a tom prilikom je objasnila zbog čega Stefan i Tara još uvek nisu kršteni.

Dijana je pričala o unucima i pojasnila je koliko je porodica Đoković pobožna i zbog čega roditelji brinu o njima.

PROČITAJTE JOŠ

Novakova mama je pojasnila da Jelena i njen suprug žele da sačekaju da deca odrastu još malo, pre nego što učine tako značajan korak.

„Jako sam ponosna na njega. Svi bi podredili uspeh iznad duhovnog mira. Kod Novaka je jaka velika zahvalnost koju ima. Zahvalan je na svemu što je ostvario, sve je vanzemaljski. On se drži svojih principa i verovanja, to čini čoveka, to čini njega“, rekla je Dijana u emisiji.

Zatim je govorila o krstiću koji Novak godinama nosi na lančiću oko vrata.

„Novak nosi osveštani krst koji je dobio na Hilandaru, koji mu daje snagu. Proveo je tamo tri dana, to je za njega veoma važno iskustvo. On je zaista duhovno biće, krstio se kada je imao pet godina i taj čin shvatio je ozbiljno. Ima nešto u sebi. Stalno ga pitam kada će da krsti svoju decu, a on mi kaže „kada budu mogli da shvate čin krštenja“. On želi da Tara i Stefan budu svesni da su kršteni“, pojasnila je majka osvajača 20 grend slem titula.

BONUS VIDEO Doček Novaka Đokovića na turniru u Dubaiju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar