Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Najbolji teniser planete Novak Đoković učvrstio je svoju poziciju kao najbolji svih vremena, a na tribinama je imao uz sebe posebnu podršku.

Porodica nije bila uz Novaka u finalu, na tribinama je vladala fudbalska atmosfera podrške Beretiniju, ali je jedna baka bila uz Đokovića i u prvom kolu, ali i u finalu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je privukla pažnju i postala internet viral zbog toga što je dolazila na mečeve sa Đokovićevom uramljenom fotografijom, gde se srpski igrač vidi kako slavi bez majice.

Novak nije ostao imun na ovaj vid podrške, tim pre što je tokom turnira bilo i provokacija na njegov račun, pa je zato odgovorio posle finala na društvenim mrežama tako što je ostavio brojna srca ovoj baki.

Podsećamo, on je u finalu Vimbldona pobedio Beretinija sa 6:7, 6:4, 6:4 i 6:3 za tri sata i 24 minuta tenisa i izjednačio se sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom po broju grend slemova.

Sva trojica asova sada imaju po 20 titula, s tim što Đoković, kao igrač u najboljoj formi trenutno, ima šansu da osvoji i 21. trofej na US Openu.

Foto: Printscreen Instagram / djokernole

BONUS VIDEO: Ovako je Novak izašao na kraj sa Beretinijem

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar