Novak Đoković i Nik Kirjos Foto: REUTERS/Hannah Mckay

Australijski teniser Nik Kirjos odgovorio je na uvrede i kritike svih onih kojima se našao na tapetu pred objavu dokumentarne serije.

Kirjos će u januaru braniti titulu u dublu na Australijan openu, a dugo slovi za kontroverznog zbog zapaljivog temperamenta.

PROČITAJTE JOŠ:

On će biti deo prve epizode serije „Break point“, koja će govoriti o izazovima profesionalnog tenisa na raznim turnirima.

„Znači, posle svega ovoga, svih medija koji su pričali koliko sam loš za tenis, kako ne poštujem igru i kako sam jednostavno negativac, biću u prvoj epizodi Netfliksove serije… da bih podigao našu baza navijača i opet vratio tenis na mapu“, napisao je Kirjos.

Njegov odnos i način na koji se odnosi prema kolegama često je dovođen u pitanje, kako zbog postupaka i stvari izrečenih na terenu, tako i zbog onoga van terena.

Dugo je bio na „ratnoj nozi“ i sa Novakom Đokovićem, zbog čega nije bio omiljen među srpskim navijačima.

„A suštinski svima stavljam u džepove više para, svima koji su uključeni u svet tenisa i svi sad izgledate smešno. Vaše izvinjenje bi trebalo da bude glasno kao što su bili i izlivi nepoštovanja“, napisao je Kirjos. Prvih šest epizoda izlazi 13. januara.

BONUS VIDEO: Novak se razjario, pa zbog bizarne greške opsovao protiv Kresija u Parizu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar