Goran Ivanišević, Novak Đoković
Foto: Nikola Gligic/Starsport

Novaku zanimljivo obaranje rekorda.

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković će nastaviti da obara rekorde, izjavio je trener sedmog igrača sveta Goran Ivanišević za hrvatske medije.

Ðoković je u karijeri osvojio 90 ATP trofeja, dok Švajcarac Rodžer Federer ima 103. Najviše titula je osvojio Amerikanac Džimi Konors (109).

PROČITAJTE JOŠ

„Sve što je u vezi sa rekordima, Novaku je zanimljivo. Ostaje pitanje koliko će igrati i koliko će sve to da traje, ali u kakvom je sad trenutku siguran sam da bi mogao i na te rekorde da juriša. Uvek je bio fizički spreman, to nikada nije bio problem i ako tako ostane, uveren sam da bi još tri godine mogao da ostane na vrhu ili pri vrhu i da se bori za sve titule“, izjavio je Ivanišević za „Sportske novosti“.

Ðoković je izborio plasman na završni turnir sezone u Torinu.

„Jasno je da će Ðoković igrati u Torinu, a ostaje pitanje hoće li pre toga ići na Masters u Parizu“, dodao je Ivanišević.

Hrvatski trener je izjavio da još nije poznato da li će Ðoković naredne godine igrati na prvom grend slem turniru sezone, Australijan openu.

„Kako se ništa nije promenilo u njegovim razmišljanjima o vakcini, treba videti šta će i kako odlučiti Australijanci“, zaključio je hrvatski trener.

BONUS VIDEO Đoković: Nisam mogao da poželim ništa bolje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar