Crvena Zvezda v Barcelona-Euroleague 2020/21
Foto: Pedja Milosavljevic/ Starsport.rs ©

Nejt Volters bio je akter velike pobede Crvene zvezde u Evroligi nad Makabijem, a na dan utakmice, objavljen je njegov poziv Novaku Đokoviću.

PROČITAJTE JOŠ

Zvezda je pobedila sa 75:63, Volters je tome doprineo sa 17 poena, četiri asistencije i dve ukradene lopte uz tri skoka.

Imao je impresivan učinak, ekspresno se uklopio u tim kao povratnik, a na dan meča, viđen je i specijalan poziv.

Upućen je Novaku Đokoviću, doduše na pomalo stidljiv način.

Priznao je Volters da bi voleo da ga vidi na utakmici Zvezde.

„Košarka je oduvek bila moj omiljeni sport, ali sam se oprobao i u tenisu. Smatram da je dobro probati i druge sportove, da malo promeniš stvari. Tenis je individualni sport i tamo je mentalna snaga veoma bitna. Nije bilo baš sjajno, ali je dobro bilo probati. Igranje tenisa mi je pomoglo za kretanje, brzinu i taj korak sa mentalne strane. Taj faktor mi znači u košarci“, rekao je Volters.

Onda se obratio Novaku.

„Znam da Novak dolazi na neke Zvezdine utakmice i da voli klub i to mi je super. On je verovatno najbolji teniser svih vremena. Nadam se da će doći na neki meč i ove godine. Njegov sam veliki fan. Gledam tenis dosta, posebno grend slemove, zabavno je gledati ga.“

Gledajte Evroligu uz SBB i EON pakete

Utakmice Evrolige mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta. (promo)

BONUS VIDEO – Bajro Župić o dizanju Piksija u vazduh, bežanju Sliškovića, čuvanju Deja i „dozvoli za ubijanje“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar