Novak Đoković i Neda Kozić
Foto: Screenshot Instagram neda.faca

Novak Đoković se na Indijan Velsu u jednom trenutku dobro zabavio sa srpskom teniserkom koju će prepoznati samo najveći ljubitelji "belog sporta" u Srbiji.

Srpski teniser je iskoristio vreme pre početka obaveza na Indijan Velsu da zaigra fudbal, a to je u jednom trenutku radio i sa Nedom Kozić, bivšom srpskom teniserkom.

PROČITAJTE JOŠ

Ukoliko vam ovo ime ne zvuči poznato, nemojte se preterano ljutiti na sebe jer nju znaju samo iskreni teniski zaljubljenici. U karijeri je najviše stigla do 399. mesta na WTA listi (15. septembar 2008. godine), a bila je i 224 u konkurenciji parova.

Ipak, ostavila je zapažen trag na ITF turnirima jer je devet puta osvojila titulu u dublu.

Isprva je kao devojčica želela da bude fudbalerka, a počela je da trenira tenis sa 12 godina kako bi joj to pomoglo u nameri.

Ipak, shvatila je da više voli tenis, pa je od 2003. do 2011. godine bila profesionalna igračica. Najveću pobedu u karijeri je zabeležila protiv Ane Ivanović, a slavila je protiv Mone Bartel.

Nakon što je završila igračku karijeru ušla je u trenerske vode, pa je radila sa Aleksandrom Krunić, Jelenom Janković i Georginom Garsijom Perez. Dobila je bitan sertifikat USPTA i sada radi sa teniserima svih godina, pa čak i onima koji imaju manje od 10 godina.

Rođena je u Beogradu, a danas živi u Long Ajlend. Postala je trener u jednom klubu na Menhetnu 2015. godine.

BONUS VIDEO Novak Đoković na Indijan Velsu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare