Foto: Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

Španski teniser otkrio kako se oseća povodom toga što će Novak igrati ponovo u Australiji

Španski teniser Rafael Nadal pobedom je završio ovu sezonu, a na konferenciji za medije pričao je o povratku Novaka Đokovića u Australiju nakon što mu je odobrena viza.

PROČITAJTE JOŠ:

Srpski teniser će početkom naredne godine ponovo imati priliku da igra na Australijan openu, koji mu je jedan od omiljenih turnira, jer ga je osvajao devet puta.

„Tenis je bolji kada su svi najbolji igrači na terenu. Čak i ako je prošle godine bio veliki haos, nije dobro za naš sport, ali to je prošlost. Najbolja moguća vest je da Novak ponovo može da igra. Sreća za njega, turnir i navijače“, rekao je Nadal.

Španac je ispao sa Završnog mastersa u Torinu, ali je u poslednjem kolu grupne faze savladao Kaspera Ruda. Početkom naredne sezone imaće težak posao, jer brani titulu u Australiji, gde će mu Novak opet biti glavna pretnja.

Srbin je zbog deportacije u januaru imao automatsku zabranu ulaska u zemlju u periodu od tri godine, ali je ona ukinuta i sada neće biti problema da Novak ode u Australiju, pokuša da osvoji 22. grend slem titulu i izjednači se sa Nadalom po tom parametru.

BONUS VIDEO Novakova očekivanja pred Torino

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar