Foto: Printscreen Instagram paulabadosa

Zaslužila je odmor nakon uspešne sezone, destinacija je egzotična

Španska teniserka Paula Badosa završila je tenisku sezonu na 13. mestu na WTA listi, iako je u aprilu bila i na drugoj poziciji na svetu.

PROČITAJTE JOŠ:

Tokom tekuće godine osvojila je jednu WTA titulu, a sada je kao destinaciju za odmor odabrala Maldive. Tamo je otišla sa svojim izabranikom Huanom Betankortom, a na društvenim mrežama je podelila i slike sa plaže koje možete pogledati ispod teksta.

Na Maldivima ne odmara prvi put, a s obzirom na to da ima tek 25 godina sledeća sezona mogla bi da joj bude izuzetno bitna u karijeri.

Badosa je inače u Srbiji postala poznata kada je osvojila turnir u Beogradu prošle godine, a tokom finala Lige šampiona prošle sezone podelila je i slike sa Novakom Đokovićem.

„Nas dvoje imamo 20 grend slem titula“, napisala je Badosa šaljiv komentar uz sliku iz lože sa stadiona u Parizu.

I pored svih njenih uspeha u tenisu nikada nije bila u fokusu medija u Španiji, jer je više pažnje privlačio Rafael Nadal.

„On je najbolji sportista u istoriji, ne samo u Španiji, i očigledno boli biti iza njega. Ponoviti Rafin performans je nemoguće, nadam se da grešim. Živeti iza njega je teško, tako malo znači sve što radiš. Ući u četvrtfinale grend lema ili u polufinale nekog mastersa nema mnogo ukusa, jer nas je on na to navikao“, rekla je Badosa pre nekoliko meseci.

BONUS VIDEO Novak Đoković naručuje pesme Milici Todorović

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar