EPA-EFE/JASON SZENES

Situacija ipak nije alarmantna

Australijski teniser Nik Kirjos predao je četvrtfinalu duel na turniru u Tokiju, pošto nije ni izašao na teren protiv Amerikanca Tejlora Frica.

Kirjos je ove sezona znatno blji nego prethodnih, igrao je i u finalu Vimbldona, ali je tokom treninga u Tokiju osetio bol u kolenu, pa je odlučio da ne forsira.

„Ovo je bolja opcija za moje telo. Moram da budem pametan. Dok sam danas trenirao sa Tanasijem Kokinakisom osetio sam da je bolje da predam. Imam do kraja godine još nekoliko turnira i želim da budem uspešan na njima“, izjavio je Nik Kirjos.

PROČITAJTE JOŠ:

Fric će u četvrtfinalu igrati protiv Denisa Šapovalova, koji je sa 2:0 savladao Bornu Ćorića. Sa druge strane žreba Frensis Tijafo je bio bolji od Miomira Kecmanovića sa 2:0, dok je istim rezultataom Sunvu Kvon izbacio Pabla Martineza. Fric se sada nalazi na pobedu od prvog plasmana među prvih deset tenisera sveta prvi put u karijeri.

Ovo je treće polufinale ove sezone za Amerikanca posle Indijan Velsa i Istborna, a na ta dva turnira je uspevao da dođe do titule.

I Fric i Kirjos su kandidati da se nađu na Završnom turniru u Torinu ove godine.

BONUS VIDEO Novak napravio ludnicu izjavom o Kirjosu: Hajde da prvo odemo na večeru, pa ćemo videti

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar