Novak Đoković i Danil Medvedev
Novak Đoković i Danil Medvedev; Foto: EPA-EFE/LYNN BO BO

Ruski teniser Danil Medvedev našalio se kada je video učesnike turnira u Adelejdu.

Na tom turniru bi trebalo da se pojavi i Novak Đoković, pa je Medvedev, osvajač jedne grend slem titule iz 2021. (US open) odlučio da „taguje“ Srbina, osvajača 21 titule sa najvećih turnira.

PROČITAJTE JOŠ:

„Solidne 22 grend slem titule među nama“, napisao je Medvedev u šali i označio Novaka.

Jedinu svoju titulu Danil je uzeo baš u finalu u kom je pošteno „isprašio“ Đokovića i sprečio ga da uzme sva četiri najveća trofeja u istoj kalendarskoj godini.

Ako je mislio samo na sebe i Đokovića, onda je bio u pravu, ali ako je gledao širu sliku, loše je sračunao, na šta su ukazali i neki od njegovih pratilaca na društvenim mrežama.

Ovo je zbog toga što je među učesnicima u muškom singlu tu i Endi Mari.

Britanac je u karijeri osvojio tri grend slem titule, dok u ženskoj konkurenciji osvajačica ima u liku Azarenke, Ribakine, Ostapenko i Andresku.

Turnir u Adelejdu igra se od drugog do osmog januara za 250 ATP bodova, a titulu je na prošlom turniru osvojio Gael Monfis.

Na turniru će naredne godine biti nikad jača konkurencija, pošto će među učesnicima biti i Holger Rune, Andrej Rubljov, Janik Siner, Denis Šapovalov, Karen Hačanov, Miomir Kecmanović i drugi teniseri iz top 50 na svetu.

BONUS VIDEO: Neverovatan poen za kraj prvog seta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar