Foto: Starsport

Počinje još jedna zanimljiva nedelja u svetu tenisa

Srbija će na Mastersu u Rimu imati čak šest predstavnika, od kojih će se na terenu u ponedeljak naći trojica.

PROČITAJTE JOŠ:

Nastup će najpre imati Laslo Đere, koji će oko 13 časova odmeriti snage sa Bornom Ćorićem. Njihov duel igra se na drugom terenu, a uslediće odmah nakon ženskih dublova.

Dušana Lajovića očekuje borba sa Aleksom De Minorom, a njihov duel prognoziran je za 19 sati, pošto će pre njih na terenu jedan biti odigrana već četiri meča.

Na teren u Rimu u ponedeljak izaći će i Nikola Ćaćić, koji u paru sa Tomislavom Brkićem igra protiv Granoljersa i Zebaljosa oko 17 časova.

Direktan prenos mečeva iz Rima možete pratiti na kanalima Sport Kluba.

Podsetimo, Novak Đoković (protiv Aslana Karaceva) i Miomir Kecmanović (protv Dijega Švarcmana) svoje prve mečeve u večnom gradu ove godine trebalo bi da odigraju u utorak, dok je Filip Krajinović još u nedelju savladao Frensisa Tijafoa u prvom kolu. Naredni protivnik biće mu Andrej Rubljov.

Masters u Rimu možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON sport paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

BONUS VIDEO Novak Đoković i Gael Monfis odigrali ludi poen

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar