Foto: EPA-EFE/EMILIO NARANJO

Imao je šta da kaže Zverev nakon poraza u finalu Madrida

Nemački teniser Aleksandar Zverev poražen je u finalu Mastersa u Madridu od Karlosa Alkaraza sa 2:0, a nakon meča imao je reči hvale za 19-godišnjeg rivala.

PROČITAJTE JOŠ:

„Drago mi je što je tenis dobio jednu takvu superzvezdu. Siguran sam da će Karlos biti svetski broj jedan, da će osvojiti mnogo gren slem trofeja i da će još mnogo puta pobediti u Madridu“, izjavio je Zverev.

Prokomentarisao je i meč u kom se nije najbolje snašao, pa je Alkaraz nakon sat i četiri minuta mogao da proslavi osjavanje četvrtog turnira ove godine.

„Nisam imao koordinaciju danas. Nisam imao koordinaciju na servisu, nisam imao koordinaciju na udarcima sa osnovne linije“.

Bio je oštar prema čelnicima ATP-a, kao i organizatorima u Madridu, zbog rasporeda koji je bio u najmanju ruku napet.

„Posao ATP-a je bio apsolutna sramota ove nedelje. Prva dva dana sam legao u 4, 4:30 ujutru. Juče sam legao u 5:20 ujutru. Znate, ako bilo koja normalna osoba ode u krevet jedne noi u četiri ujutru, sledeće noći u pet ujutru, bude teško da bude budedan za ovo. A za mene da igram finale protiv Alkaraza, koji je za mene najbolji igrač na svetu u ovom trenutku, na Masters turniru, sledećeg dana je teško“.

Zverev je upitan o u istrazi koja se vodi protiv njega zbog navodnog prebijanja bivše devojke.

„Dok ne dokažete da ste nevini, krivi ste za svet u kome sada živimo, što ponekad i nije baš pošteno. Nadam se da će se cela stvar kad-tad završiti, a onda i ja mogu da igram mirno i budem skoncentrisan na tenis“, zaključio je Zverev.

BONUS VIDEO Kralj je pao! Karlos Alkaraz pobedio Rafaela Nadala

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar