Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Hrvatski teniser Marin Čilić pokazao da je pored "belog sporta" ima još jednu zanimaciju.

Čilić je tokom karijere osvojio jedan grend slem trofej na US Openu 2014, jedno vreme se borio sa povredama i formom u prethodnom periodu, pa je stigao i da se pozabavi popularnim „fantazijem“.

PROČITAJTE JOŠ:

Čilićeva ekipa „TikiTakaFC“, po uzoru na čuveni Barselonin stil igre, trenutno je jedna od boljih, pošto se Čilić nalazi među pedesetak hiljada najboljih na svetu.

U igri koja broji više miliona ljudi, to uopšte nije loš rezultat.

„Momci, mišljenja? Čilvela da zamenim Dijašom ili Alonsom, ili jednostavno da pustim Rafinju da igra, a onda dva ili tri transfera sledeće nedelje? Doveo sam Čilvela kad je koštao 5,9, tako da neće biti problema ako mu cena padne. Ako dovedem Trenta Aleksander-Arnolda, onda ne mogu dovesti Ronalda“, objasnio je Čilić na Tviteru.

On se trenutno nalazi sa svojim Dejvis kup timom i pokušava da se domogne čuvene „salatare“.

Hrvatska je u prvom okršaju u grupi pobedila Australiju sa 3:0 i skoro obezbedila plasman u četvrtfinale.

Čilić bi mogao da se susretne i sa Novakom Đokovićem, ali tek u kasnijoj fazi turnira, pošto se u četvrtfinalu Hrvatska ukršta sa Italijom, Sjedinjenim Državama ili Kolumbijom.

Inače, Marin je sa Novakom na terenu odigrao 19 mečeva i ukupno je izgubio 17, što znači da na teniskom terenu teško izlazi na kraj sa srpskim igračem, ali bi ga u fudbalskom fantaziju verovatno „pokidao“.

BONUS VIDEO: Trening Novaka Đokovića i Filipa Krajinovića

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar