Foto: EPA-EFE/DARREN ENGLAND

Tokom pauze u teniskoj sezoni, uslovljenoj pandemijom koronavirusa, teniseri se na razne načine dovijaju kako da ostanu u kontaktu i u formi.

Tako su u poslednje vreme popularni izazovi na društvenim mrežama, pa je bivši broj jedan i dvostruki šampion Vimbldona, Britanac Endi Mari, rešio da izazove mnoge da mu odgovore.

Sa suprugom Kim je postavio video kako razmenjuju volej udarce, a izazov je u tome da se dođe do 100 odigranih voleja uzastopno.

„Zdravo svima, ovde sam sa svojom suprugom Kim i mi ćemo pokušati da napravimo izazov za partnere 100 voleja“, rekao je Endi.

On je tako izazvao pre svega Rodžera Federera i njegovu suprugu Mirku da urade isto, pošto je Federer nedavno preko društvenih mreža tražio da mu odgovore snimcima kako tapkaju lopticu u zid sa malog rastojanja.

Foto: Printscreen/Twitter

Endi nije morao dugo da čeka na odgovore. Javio mu se i prvi teniser sveta, Novak Đoković.

„Haha, prihvatamo ovaj izazov koji su postavili Endi i Kim. Hajde da vidimo da li Jelena i ja to možemo da uradimo. Ja sam vernik“, odgovorio je Novak.

Mariju su stigle na desetine odgovora, među njima i dosta duhovitih, a njegov veliki prijatelj, Španac Felisijano Lopez, imao je šta da mu poruči:

„Žao mi je što moram da ti kažem, ali Kim igra voleje daleko bolje od tebe. Je li to zato što igra levom rukom? Ne znam… Nemoj da zaboraviš da vežbaš za virtualni Madrid Open. Ti si moj kandidat! Ostanite sigurni“, poručio im je Lopez.

Endi je istog dana „aplicirao“ i za učešće na virtualnom Mastersu u Madridu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram