Foto: EPA-EFE/JULIEN DE ROSA

Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo da izbori plasman u glavni žreb turnira u Madridu, pošto je u polufinalu kvalifikacija izgubio od Argentinca Huana Londera 3:6, 6:3, 2:6.

PROČITAJTE JOŠ

Đere je posle velike borbe u tri seta i skoro dva sata igre ispao iz kvalifikacija za glavni žreb turnira u glavnom gradu Španije.

U prvom setu je viđena žestoka borba u kojoj je presudio brejk Londera u šestom gemu. Naš teniser je propustio đansu za ribrejk u narednom gemu, pa je Londero uspeo da osvoji prvi set.

U drugom setu smo videli promenjene uloge. Posle neizvesne borbe, Đere pravi brej u osmom gemu i uspeva da izjednači rezutat u setovima.

Kada je delovalo da je na putu da preokrene meč u svoju korist, Londero sredinom odlučujućeg seta podiže nivo igre, oduzima servis rivalu i privodi meč kraju.

Bio je ovo četvrti poraz u nizu za Đerea, koji je posle finala u Kaljariju, u kojem ga je pobedio Sonego, doživeo neuspehe protiv Hačanova u Monte Karlu i Mađera u Beogradu.

Argentinac će u borbi za glavni žreb igrati protiv boljeg iz duela u kom se sastaju Federiko Delbonis i Bernabe Sapata Miraljes.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar