Filip krajinovic stefano travalja normalno da osciliram 15 godina
Foto: Srdjan Stevanovic / Starsportphoto

Srpski teniser Filip Krajinović kaže da je za njega normalno da oscilira u igri tokom mečeva, kako je uradio između drugog i trećeg seta.

Filip je u prvom kolu Serbia Opena pobedio Stefana Travalju sa 2:1 (7:5, 5:7 i 6:3).

PROČITAJTE JOŠ:

Imao je pobedu u rukama i tokom drugog seta kada je imao 4:2, ali je pao u igri i Travalja se začas našao u trećem setu i prednosti 3:1

„To mi se dešava već 15 godina, prilično je normalno za mene da budem u prednosti, serviram za set ili meč i onda da izgubim, tako da je to normalno. On je u tim trenucima igrao jako dobro. Hteo sam da igram malo sigurnije, a Stefano je išao po poene, pogađao je vinere. Počinjao je da igra mnogo dobro, ja sam na početku trećeg seta mentalno pao, ali sam našao način da se vratim“, rekao je Krajinović posle meča.

Dodao je i da mu trijumf nad Travaljom, 63. teniserom ATP liste znači jer sa turnira u Beogradu i odranije ima lepe uspomene. Izneo je i očekivanja pred drugo kolo i meč sa zemljakom Nikolom Milojevićem.

„Očekujem vrlo težak meč, Nikola je izuzetno talentovan i pobedio me je na Rolan Garosu u prvoj rundi prošle godine. Srećan sam što se opet srećemo“, kazao je Krajinović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar