Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Prema mišeljenju vodećih bukmejkera Karlos Alkaraz ima veće šanse da osvoji Rolan Garos od Novaka Đokovića.

Razvoj situacije na Mastersu u Madridu uticao je na promenu kvota vodećih kladionica pred drugi grend slem u sezoni, koji se održava u Parizu.

PROČITAJTE JOŠ:

Glavni favorit za osvajanje je i dalje Rafael Nadal, koji je uprkos ispadanju u četvrtfinalu Madrida i dalje neprikosnoven na Rolan Garosu. Trofej je osvajao 13 puta, a ove godine mogao bi da se domogne 22. grend slem titule u karijeri. Na Nadalovu pobedu u Parizu daju se kvote između 2,37 i 2,90. Kada se to prevede u procente ispadne oko 42 odsto šansi za osvajanje titule.

Drugi po tom pitanju do skoro je bio Novak, ali ga je zbog trijumfa u Madridu prestigao Alkaraz. Na mladog Španca kvote se odmeravaju oko 3,00, što znači da ima oko 33,3 odsto šansi da pobedi.

Iza čuda iz Mursije nalazi se srpski as, na koga se daju kvote između 3,75 i 4,00, što znači oko 26-27 odsto šansi za titulu.

Iza vodećeg trojca slede Stefanos Cicipas koji stoji na kvoti 6,50, potom Aleksander Zverev sa kvotom 17, Danil Medvedev i Kasper Rud sa kvotama oko 20, Andrej Rubljov kojem se predviđa kvota od oko 25…

BONUS VIDEO Alkaraz se „pogubio“ posle meča sa Novakom: Ne znam šta je napravilo razliku

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar