Kirjos
Foto: EPA-EFE/LUKAS COCH

Nik Kirjos odgovorio je Novaku Đokoviću, koji je rekao da ga ne poštuje zbog ponašanja van terena.

PROČITAJTE JOŠ

Novak je morao da odgovori na pitanja o Kirjosu, koji je i dalje neumoran u dosadnim i ispraznim komentarima o najboljem teniseru sveta.

Posle pobede u 1. kolu Australijan opena, Kirjos je rekao da neće uvažavati savete „nekog ko je skinuo majicu i pravio žurke u vreme pandemije“, aludirajući na Adrija Tur.

„Ovo je uvrnuto za mene, znate, čitam te komentare, da me ne poštuje van terena. Za mene bi imalo smisla da kaže da me ne poštuje na terenu. Razumem da se ne slaže sa mojim ludorijama na terenu, iz prošlosti. Ali kada smo igrali mečeve, mislim da sam bio dobar prema njemu. Ali nisam siguran kako može da me ne poštuje na terenu. Osećam da sam bio dobar, naročito u vreme pandemije. Dostavljao sam hranu ljudima tokom pandemije, onima koji nisu mogli da dođu do zaliha“, rekao je Kirjos.

On je nastavio u sličnom tonu.

„Bio sam izuzetno oprezan u vezi sa onim što radim. Nisam želeo da širim virus nikome. Sad zapravo pokušavam da doniram obroke ljudima kojima je potrebna hrana. Ja imam svoju fondaciju. Dakle, vrlo mi je čudno zašto bi rekao da me ne poštuje van terena. Zapravo puno radim van terena. Ali, da, Novak je vrlo čudna mačka. Paklen teniser, ali nažalost, neko ko se zabavlja skidajući košulju tokom svetske pandemije, ne znam da li mogu da uvažim komentar tog čoveka.“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar