Foto: youtube.com

Nik Kirjos je na konferenciji za medije opisao detalje rasprave sa Marijanom Veljović, koja je morala da siđe sa sudijske stolice zbog njegovog ponašanja.

PROČITAJTE JOŠ

Kirjos je tvrdio da tehnologija koja registruje kontakt loptice sa mrežom ne radi adekvatno.

Nik je naveo da je bilo situacija u kojima jasno vidi da za inč lopta ide preko mreže, ali sistem pišti i narušava igru.

„Teško je opisati jer zvučiš kao idiot ako se svađaš protiv tehnologije. Ali čak i kada je on servirao, bio je jedan servis gde je lopta išla dosta iznad mreže i mašina se oglasila. Nema šanse da je to bilo korektno, nekada je za inč lopta preko. Možda može da se smanji osetljivost mašine, a rekla mi je da je to i učinila. Rekla mi je da razume da to utiče na meč, a odgovorio sam da nisam diguran da je tako. Ne znam šta može da se uradi, nemam rešenje, možda da se unapredi tehnologija“, rekao je Kirjos.

Njega sada čeka duel sa Dominikom Timom.

„Ekstremno je dobar teniser. Malo je stariji od mene, posmatrao sam njegov napredak, mučio se malo nekoliko godina, a onda je došao do vrha. Razvio se kao igrač, trenira kao životinja i mnogo ga poštujem jer nije lako igrati tako kako on igra, izuzetno je fizički spreman. Sada me boli samo da razmišljam o tom meču, serviraću, igraću po instinktu i ako to bude dovoljno, super. Ako ne bude, nemam problem sa time“, direktan je bio Kirjos.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar