Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Nik Kirjos, australijski teniser, odgovorio je na izjavu hrvatskog tenisera Borne Ćorića da ga ne zanimaju kritike koje stižu od Australijanca.

Kao što je poznato, Kirjos je više puta tokom ovog leta prozivao Novaka Đokovića i igrače koji su učestvovali na „Adrija turu“ zbog propusta u organizaciji, kada je došlo do zazare nekoliko tenisera koronavirusom.

PROČITAJTE JOŠ:

Borna Ćorić je u intervjuu za „Jutarnji“ odgovorio na te optužbe, rekavši kako „Kirjos voli da bude general posle bitke“, ali Australijanac je očigledno i dalje nameran da nastavi prepisku.

„Pročitao sam šta je napisao, ali jednostavno me ne zanima jer on voli da bude general posle bitke. Da je neko drugi delio te lekcije, pa i da razumem, ali Kirjos… To nije realno. U redu, to je njegov stil, tako funkcioniše, nemam problem s tim i ne pogađa me to lično“, rekao je Borna.

PROČITAJTE JOŠ: „Kirjos voli da bude general posle bitke“

U momentima kada je i dalje pauza u sezoni zbog pandemije koronavirusa, Kirjos je aktivan na društvenim mrežema, pa je sada opet našao za shodno da prigovori kolegi iz Hrvatske. I ovog puta koristio je uvredljiv rečnik.

„Trebalo bi da te je briga. Imaš li ti kamenje u glavi? Naravno da možeš da ih braniš, ali ja samo pokušavam da ih učinim odgovornima. Rekao sam što sam rekao tada, nisam mislio da se mešam. I oni su teniseri, nisu ništa posebno. Baš kao što mislim da je Ćorićev intelektualni nivo jednak nuli!“, oštro je odgovorio Kirjos.

Australijanac je kritikovao i ostale tenisere, pre svih Novaka Đokovića i Aleksandera Zvereva.

Nemca je „potkačio“ pošto je snimljen na jednoj zabavi u Nici bez maske i bez držanja propisne distance.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare