EPA-EFE/Kai Forsterling

Velika šteta...

Miomir Kecanović nije uspeo da Srbiji donese izjednačenje u drugom meču susreta protiv Španije u Valensiji u okviru borbe za plasman na završni turnir u Malagi, pošto je poražen od Roberta Bautiste Aguta sa 2:0, po setovima 7:6, 7:6.

PROČITAJTE JOŠ...

A počelo je idealno – napravio je brejk Kecmanović već u prvom gemu, stigao do 2:0, ali je bilo primetno da ima problema s obzirom na to da je u svakom gemu Španac imao šansu za brejk.

Prve dve je propustio, treću ne, pa je u šestom gemu poravnao na 3:3.

Uspeo je Kecmanović naredne dve da spase, te je meč ušao u taj-brejk, a domaći igrač, uprkos poreokretu Kecmanovića (od 3:1 do 4:3), dobio prvi set sjajnom završnicom sa 7:5.

U drugom nešto drugačija slika – brejk Španca u prvom gemu, izjednačenje Kecmanovića za 3:3, potom odmah novi brejk za 4:3 za Španca, ali i sjajan gem Kecmanovića u momentu kad je rival servirao za pobedu, te je meč otišao u taj-brejk po drugi put.

Bio je na putu da dođe do izjednačenja Kecmanović, vodio u taj-brejku sa 3:1, ali je od tog momenta stao, osvojio samo dva poena, a rival iskoristio prvu šansu za trijumf kojim je Španija zabeležila ukupnu pobedu od 2:0.

BONUS VIDEO Sasa Kovačević otkrio kako se provode Novak i Jelena Đoković

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar