Foto: EPA-EFE/JASON O'BRIEN

Miomir Kecmanović očekuje da će uživati dok je u Beogradu, da ima vremena da provede sa porodicom i prijateljima, kao i da će prvi put moći da igra ATP što će mu svakako prijati za dalji nastavak sezone.

PROČITAJTE JOŠ

Kecmanović sarađuje sa Davidom Nalbandijanom, nekada trećim teniserom sveta.

„Zbog nekih obaveza on se vratio u Argentinu, ali doći će u Madrid i Rim, i doći će za drugi turnir u Beogradu. Nije stalno tu, ali radimo na tome da možemo da napravimo progres i bolji rezultat“, istakao je Kecmanović i dodao da mu je Nalbandijan dosta pomogao u razmišljanju na terenu, kako se gradi poen i kako da se razmišlja o poenu, kao i da je krenuo da razmišlja i igra u tom smeru i da će vremenom moći dosta da napreduje.

I dalje Kecmanović ne voli šljaku.

„Šljaka mi nije najomiljenija podloga iako sam imao bolje rezultate. Više sam se prilagodio i pokušavam neke druge stvari da odradim u odnosu na beton“. Ukoliko se u drugoj polovini turnira sastane sa Novakom Đokovićem, dodao je da ne oseća veliki pritisak.

„Novak je postigao gotovo nezamislivo, trudim se da ne razmišljam o tome. Trudim se da radim nastvarima koje mogu da unaprede moju igru i nadam se da ću ostvariti bar deo onoga što je postigao Novak“, zaključio je Kecmanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar