Alkaraz Karlos
Foto: Screenshot Twitter US Open Tennis

Šta ovaj dečko radi? Zastanite i uživajte u jednom od najboljih poteza turnira.

Kada odigrate jedan udarac bez gledanja to je spektakl, kada odigrate dva to je gotovo neviđeno, a kada odigrate čitav poen sa takvim udarcima i pritom pokrijete svaki deo terena… Pa, nemoguće je da to ne oduševi i one kojima tenis nije preterano drag.

PROČITAJTE JOŠ

Karlos Alkaraz je stigao do prvog grend slem finala na US Openu jer je pobedio Frensisa Tijafoa sa 6:7 (6), 6:3, 6:1, 6:7 (5), 6:3, a jedan poen se posebno istakao.

Američki komentator bio je oduševljen onim što vidi. Prvo što će vam upasti u oko je drugačiji stil komentarisanja tenisa jer se govori o potezima i u toku samog poena, što nije uobičajena praksa u našoj zemlji (zapravo je u pitanju radio US Opena, a reakcija komentatora je samo montiranja na ovaj snimak).

„Tijafo je uspeo da udari bekhend niz liniju. Alkaraz je to vratio, Tijafo je odigrao volej, Alkaraz je odigrao volej dijagonalu, usledio je sjajni volej od Tijafoa. Uspeo je! Uradio je to neverovatnim forhendom po paralelu, nestvarno još jednom od uvek nestvarnom superčoveka Alkaraza i idemo u taj-brejk“, urlao je iz sveg glasa komentator.

Objavio je ovaj snimak upravo Alkaraz i stavio emotikone koji pokazuju da ga je stid od ovakvih pohvala.

Jedan navijač je odlučio da ode korak dalje.

„Kao što je rekao komentator jedan od tvojih mečeva, voda pokriva 70 odsto planete Zemlje i Karlos Alkaraz preostalih 30 odsto“, napisao je jedan navijač što je nasmejalo i Španca.

BONUS VIDEO Alakaraz pobedio Sinera na US openu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar