Foto: EPA-EFE/ALI HAIDER

Britanski voditelj, radio di-džej i biznismen Kris Evans podsetio je na epizodu i anegdotu kada je upoznao Rodžera Federera.

On je ove zime ispričao situaciju od pre više godina iz jednog londonskog bara. Tada je švajcarski teniser pomislio da je on vlasnik lokala.

PROČITAJTE JOŠ:

„Bio sam sa svojim prijateljem u baru u Londonu i Ber Grils i njegov prijatelj su bili tamo. Nas četvorica smo jedini u tom trenutku unutra. Moj drug je otišao ispred, a Ber je sedeo sa Rodžerom Federerom. Oni nisu videli sa kim sam ja bio, a sedeo sam sa Tomom Džonsom. I tako u baru sedimo Ber Grils, Rodžer Federer, Tom Džons i ja – kao u vicu“, prepričava Evans, a preneli su ostrvski mediji.

Dodaje da Švajcarac nije video barmena u blizini u tom trenutku, niti je video Toma Džonsa. Pošto Evans dugo poznaje Grilsa, prišao je da se pozdravi.

„On kaže ‘Rodžer, ovo je moj prijatelj Kris’, a Rodžer će na to ‘Lep bar’. Nasmejao sam se i rekao zahvalio se, pa sam spomenuo ‘inače, sasvim slučajno sam tu sa likom koji mnogo podseća na Toma Džonsa'“, rekao je Evans.

Da podsetimo, Evans je svojevremeno radio i na BBC-ju, odakle je otišao 2018. godine, a na Virdžin radio je došao 2019. godine. Što se tiče Federera,

Rodžer zbog povrede pauzira punih godinu dana jer je poslednji zvanični meč odigrao još lani u polufinalu Australijan opena.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar