Foto: REUTERS/Marko Djurica/Guliver

Novak Đoković je od dolaska u Australiju tema broj jedan sportskih medija, a iz dana u dan se smenjuju pohvale i kritike na njegov račun. Poslednji je svoje iskustvo sa Srbinom podelio i kanadski teniser Vasek Pospišil.

Kanađanin je jedan od Novakovih prijatelja, pa je krajem 2020. godine bio u Beogradu gde je trenirao sa našim asom i poneo je samo sjajne utiske iz prestonice Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon što je Srbin odlučio da se obrati otvorenim pismom javnosti, usledile su brojne reakcije.

Jedan od prvih je bio i Kanađanin koji je iskreno govorio o tome kakav je, zapravo, Đoković:

„Novak ne dobija dovoljno zasluga zbog otvorenosti i velikodušnosti. Vidim to i doživljavam to iz prve ruke iza paravana svakog dana. Ovo je lepa uspomena za dvoje dece ovde“, napisao je Pospišil, aludirajući na snimak dvojice dečaka koji su igrali tenis ispred hotela u kome Novak odrađuje dvonedeljni karantin.

Podsetimo, nedavno je prilikom boravka u akademiji našeg asa sa reprezentacijom Kanade pohvalno govorio o uslovima koje je imao na raspolaganju.

“Kada su me pozvali da treniram u Beogradu na Novakovoj akademiji sa njim i ostalim igračima, znao sam da će treninzi biti sjajni, ali nisam očekivao da celokupno iskustvo ostavi tako veliki utisak na mene. Oduševili su me gostoprimstvom, terenima, time što obraćaju pažnju na svaki detalj i celokupnom pozitivnom energijom koja vlada čitavim kompleksom”, opisao je Pospišil.

Foto: Screenshot Instagram/vasek.pospisil

Ne samo da je pohvalio uslove koje je imao, već tvrdi da ne može da se poredi ni sa čim drugim:

“Ovo je bilo najbolje iskustvo u karijeri kada je reč o treninzima, a ja nisam tako mlad više, tako da to govori mnogo. Hvala mnogo Novaku, njegovom teniskom centru i svima koji su bili uključeni i koji su se postarali da ovo bude odlično iskustvo. Vratiću se, nema sumnje”, napisao je tada Pospišil na Instagramu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar