Jelenu Dokić slomio raskid: Umreću pokušavajući da zacelim bol i traumu

Tenis 15. jan. 202210:26 > 10:28
Podeli:
Foto: Printscreen Instagram Jelena Dokic

Proslavljena srpsko-australijska teniserka Jelena Dokić okončala je vezu sa Tinom Bikićem, dugu skoro dve decenije.

Ona se pre nekoliko sedmica povukla iz javnosti objavom na društvenim mrežama i tada je bilo spekulacija šta joj se desilo. Sada je odlučila da razreši dilemu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Bilo je mnogo priča i spekulacija o mom prethodnom postu, pa ću sada da pojasnim situaciju. Posle skoro 19 godina, Tin i ja smo odlučili da se razdvojimo. Ponekad se takve stvari dešavaju, ljudi se prosto raziđu. Molim vas da se uzdržite od loših komentara o nama i naših 18 i po godina koje smo proveli zajedno. Negativni komentari nikome ne pomažu, posebno ne meni, pa vas molim da budete pažljivi. Lagala bih kad bih rekla da sam dobro, ali ću dati sve od sebe da zacelim svoje rane i da se oporavim i da procesuiram ovaj bol i traumu i ako ništa drugo, umreću pokušavajući“, napisala je Dokićeva.

Ona je dodala da je ovoj vezi pružila sve što je mogla, "dušu i srce" i da se borila do kraja.

"Teško je, boli me sve ovo, izgubljena sam i sve se svodi na to da ujutru ustanem iz kreveta i da polako stavljam jedno stopalo ispred drugog. Moraću ponovo da naučim da hodam, pre nego što budem mogla ponovo da trčim, kada je u pitanju ljubav i sreća, ali daću sve od sebe ovom procesu izlečenja. Borac sam i boriću se do kraja. Snaga i volja me neće napustiti", navela je Jelena.

Zatražila je i privatnost jer kaže da se više po ovom pitanju neće oglašavati.

"Želim Tinu sve najbolje i nadam se da će pronaći ono što traži. Zahvaljujem bliskim ljudima na podršci i na svim pozivima, dobroti, tokom dana i noći. Znate ko ste i vaša dobrota mi znači sve", istakla je Dokićeva i zaključila da će iz svega izaći jača nego ranije.

BONUS VIDEO: Đoković odradio trening u Melburnu dok su ga snimali dronom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Komentari

Vaš komentar