Foto: youtube.com

Posle nove pobede na Australijan openu, Serena Vilijams je proćaskala sa Jelenom Dokić, koja je ovaj put bila u ulozi intervjuera turnira.

PROČITAJTE JOŠ

Obično su intervjui na terenu posle meča šablonski, sa standardnim i ustaljenim pitanjima o samom meču.

Jelena Dokić je rešila da napravi nešto drugačije, a u tome joj je pomoglo dugogodišnje poznanstvo sa Serenom.

Uz dozu humora, Jelena je napravila potpuno drugačiju priču i Serena se potpuno opustila, stvarno se ne pamti da je bila skorije u ovako opuštenom izdanju i ovako otvorena za razgovor.

U jednom trenutku, morala je da prekine sa odgovorima kako bi rekla Jeleni da je oduševljena pitanjima.

„Dobro je videti te opet na terenu, delile smo ga nekada. Ti i dalje radiš ono što si radila, ja sam sada drugačijih gabarita i u drugoj ulozi. Nadam se da ćeš biti samo manje brutalna nego kad sam igrala, i dalje imam malo nervozu što te intervjuišem“, nasmejala je Jelena Serenu, koja je rekla da je bilo „strašnih mečeva“ između njih dve.

Dokićeva je odgovorila da su ti mečevi bili veće uživanje ipak za Serenu.

Amerikanka je priznala da je meč dobila na nešto teži način nego što je očekivala, Jelena je uzvratila da bi mogle o tenisu da pričaju ceo dan.

„Imaš 23 Grend slem titule, to govori sve za sebe, pa ću malo da se udaljim od teniskih tema, moram da govorim o tvom stajlingu. Kada sam prvi put videla, rekla sam da je ovo nešto najbolje što sam ikada videla, imala si već neke od najbolje autfita, ali gde si dobila inspiraciju za ovo“, rekla je Jelena, pa dobila ovacije, jer je i navijače zanimala Serenina odluka za opremu sa samo jednom nogavicom. 

Foto: Tanjug/AP Photo/Rick Rycroft

„To je ludo, debata oko toga šta je najbolja kombinacija, ali mislim da je ovo najbolja oprema. Najkijeva je ideja i ja ne mogu ovde stvarno da uzmem bilo kakvu zaslugu. Rekla sam, hajde da napravimo nešto još bolje, i izašli su sa ovim, što je osvežavajuće. Inspiracija je Flo-Džo, atletičarka i zvezda koja je imala čak i nešto više otvoren jedan kraj, ali ja nisam mogla tako jer bi me kaznili“, rekla je Serena.

Jelena se potom okrenula pitanjima o ćerkici, arhitekturi i umetnosti, što je „osvojilo“ Serenu.

„Prvo, moram da ti kažem da obožavam tvoja pitanja. Tako su neverovatna, Jelena“, kroz smeh je rekla Serena, uzvratila je Dokićeva rečima da se spremala i da nije spavala 24 sata zbog toga.

„Volim afričku umetnost, afroameričku kulturu, drugačija sam i želela sam da napravim jednu kul galeriju kod kuće, radila sam sa Venus na tome, ona ima i kompaniju koja se time bavi, volim modernu umetnost, da vidim liniju na platnu ja bih rekla ‘oooh, briljantno’, znaš“, navela je Serena.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar