Srđan Đoković i Jelena Đoković Foto:John Walton / PA Images / Profimedia

Mnogima nije promakao ovakav izbor supruge drugog reketa planete.

Dok je Novak Đoković igrao protiv Janika Sinera, publike i sudije Ričarda Hejga u polufinalu Vimbldona, na tribinama je bilo i onih koji su ga podržavali iz sveg srca.

PROČITAJTE JOŠ:

Na tribinama se u polufinalu Vimbldona našla njegova porodica, supruga Jelena, majka Dijana i otac Srđan uz ostale iz tima u boksu.

Jelena je posebno privukla pažnju svojim elegantnim sakoom u ružičasto-sivoj kombinaciji i svedenom šminkom kojom je zaokružila jednostavan, ali lep izbor odeće.

Utoliko je kombinacija boja zanimljivija, što su neki detalji koje je Jelena nosila na sebi usklađeni sa bojama Vimbldona, konkretno sa ljubičastom.

Malo poslovno, malo „kežual“ je uz zašiljene naočare za sunce bio pun pogodak, što je i fotografima privuklo pažnju pa su napravili više snimaka kojih će se i Jelena verovatno rado sećati.

Posle pobede Novaka 6:3, 6:4 i 7:6 (4) i plasmana u rekordno 35. finale grend slemova, ona je svom suprugu poručila da „nije loše“ to što je uradio, citirajući čuvenu šaljivu doskočicu teniskog novinara Ubalda Skanagate.

BONUS VIDEO: Novak odgovara na provokacije publike na Vimbldonu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar