Jelena zbog Novaka opet „osula paljbu“ po Amerima: „On je zauzeo svoj stav“

Tenis 06. avg 202212:59 > 13:06
Podeli:
Novak Đoković i Jelena Đoković Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Supruga najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, Jelena, nastavila je da brani supruga na društvenim mrežama.

U petak popodne i uveče je mnogo pažnje i polemike izazvao tekst magazina „Reket“, pitanjem koje je isprovociralo Jelenu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ne znamo zbog čega se ovaj tip prijavljuje za turnire, nadajući se da će pravila zbog njega biti promenjena“, stoji u tvitu spomenutog portala.

Đokovićeva supruga je zatim zapitala "da li je moguće da je to međunarodni teniski magazin", iza kog inače stoji Ben Rotenberg, američki novinar i jedan od najvećih Đokovićevih kritičara.

"Zdravo! Bazirano na pravilima tenisa i rangu - Novakova prijava za ovaj turnir je bila automatska. Tako da, koja je logika iza vašeg tvita", pitala je Jelena Đoković.

Sada je rasprava dobila i nastavak u kom je "Reket" tražio od Đokovića da zauzme stav i povuče se sa svih turnira na kojima nema pravo da učestvuje, kako se ne bi pisalo o tome da li će primiti vakcinu u nedeljama koje dolaze.

"Njegov najbitniji stav je da je on teniski šampion i zauzeo ga je. S obzirom na to da ste vi teniski magazin, možda bi trebalo da na to stavite fokus narednih nedelja. Zauzmite stav i budite ono što treba da budete, teniski magazin koji piše o tenisu", napisala je Jelena.

Podsećamo, po pravilima Sjedinjenih Država, nevakcinisani stranci ne mogu da uđu u tu državu, pa Novak za sada nema pravo da igra na US Openu od 29. avgusta do 11. septembra. Zato se povukao i sa mastersa u Montrealu.

BONUS VIDEO: Neverovatan „raspad“ Karlosa Alkaraza

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Komentari

Vaš komentar