Novak i Jelena Đoković
Foto: STARSPORT/Predrag Milosavljevic

Ne stišava se sukob.

Jelena Đoković, supruga najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, i magazin „Reket“ koji se bavi vestima iz sveta tenisa, nastavili su sukob.

PROČITAJTE JOŠ...

Sve je počelo kada je na zvaničnom Tviter nalogu objavljeno pitanje vezano za Đokovićev odustanak od turnira u Montrealu uz vest sa „Asošiejted presa“:

„Ne znamo zbog čega se ovaj tip prijavljuje za turnire, nadajući se da će pravila zbog njega biti promenjena“, stoji u tvitu ovog portala.

Ubrzo je odgovorila Đokovićeva supruga:

„Da li je ovo pravi, međunarodni teniski magazin? Vau“, napisala je uz tagovane ATP Tur i Nikolu Arzanija, inače čoveka zaduženog za odnose sa javnošću ispred ATP-a.

Ubrzo je usledio odgovor portala čiji glavni i odgovorni urednik je Ben Rotenberg, inače jedan od najvećih Đokovićevih kritičara:

„Ćao, Jelena! Voleli bismo da vidimo tvog muža kako igra u Njujorku, kao i čitav teniski svet. Nadamo se da će odlučiti da prati pravila“, naveli su u odgovoru, što je izazvalo burnu reakciju Đokovićke:

„Zdravo! Bazirano na pravilima tenisa i rangu – Novakova prijava za ovaj turnir je bila automatska. Tako da, koja je logika iza vašeg tvita?“, odgovorila je Đokovićeva lepša polovina.

Podsećamo, još uvek nije poznato da li će Novak nastupiti na US Openu ili ne, s obzirom na to da nije primio vakcinu protiv koronavirusa, a prema pravilima ulaz u SAD je dozvoljen samo vakcinisanim osobama.

BONUS VIDEO Novak igra tango

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare