Foto: Printscreen Instagram / Jelena Djokovic / Master Pulmao

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića oprobala se u istoj disciplini kao i on.

Novak je prošlog leta kada je osvojio Vimbldon otišao na odmor i pripreme u Crnu Goru, gde je uz brazilskog majstora kapoere Marsela Santosa vežbao tu borilačku veštinu.

PROČITAJTE JOŠ:

Sada je i Jelena, koja vodi računa o svom telu, sa učiteljem kapoere trenirala udarce i pokrete.

„Ćao ljudi! Danas vam ostavljam deo časa sa Jelenom Đoković koja je uvek zanimljiva, ali nismo zanemarili esenciju kapoere i borbu. Koju smo sekvencu trenirali? Recite u komentarima. Jelo, samo bolje i bolje“, napisao je Santos.

Jelena je sve pokrete izvodila sa lakoćom i osmehom, čak i kada su oni podrazumevali udarce nogom u nizu, što Đokovićevoj ženi nije prvi put da vežba.

Ona je i jesenas radila sklekove i vežbala pokrete, pa je pitanje trenutka kada će postati izverzirana u toj borilačkoj veštini.

„Kapoera! Stvarno je zanimljivo i drugačije od svega što sam do sada trenirala. Na početku sveaki centimetar tela me je boleo. Ovo mačje kretanje pogađa mišiće koje nisam ni znala da imam. Mislim da postajem sve bolja, ali imam još mnoooogo da napredujem. Najvažnija stvar je što uživam u izazovu. Pre dva meseca nisam mogla da uradim nijedan sklek, tako da je ovo ogromno. Hvala Marselu Pulmau“, napisala je Jelena u oktobru 2022.

BONUS VIDEO: Novak Đoković, slikanje sa peharom izjava za medije i druženje sa navijačima dan posle velike pobede

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar