Jelena i Dijana Đoković
Foto: JEAN CATUFFE / AFP / Profimedia

Dugo su se mnogi pitali u kakvom su odnosu Dijana i Jelena Đokovića, majka i supruga najboljeg tenisera svih vremena. Nakon što je Novak Đoković osvojio 23. grend slem titulu nastala je jedna fotografija na žurci koja sve objašnjava.

Đoković je u finalu Rolan Garosa savladao Kaspera Ruda sa 7:6(1), 6:3, 7:5, a nakon toga je usledilo veliko slavlje.

PROČITAJTE JOŠ

U čuvenoj pariskoj četvrti se slavilo dugo u noć jer je Đoković i zvanično postao najbolji teniser svih vremena.

Niko pre njega nije uspeo da osvoji 23 grend slem titule, a pritom je to samo jedan u nizu rekorda koji su u njegovom vlasništvu.

Mnogi su se dugo zabavljali pokušavajući da prikažu da odnosi u porodici nisu sjajni, ali sada se pojavila fotografija koja je sve demantovala.

Jelena i Dijana, o kojima godinama kolaju glasine da ne pričaju, sada su zajedno slavile.

Štaviše u jednom trenutku je Jelena sela Dijani u krilo, a osmesi govore sami za sebe.

„Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam“, rekla je Dijana jednom prilikom.

Zatim je nastavila

„Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo… Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: „Koje ćete, bezglutenske ili normalne?“, a Stefan kaže: „Bako, normalne, pusti te bezglutenske“. otkrila je svojevremeno uz osmeh Dijana u emisiji „Dok anđeli spavaju“.

BONUS VIDEO Novak Đoković – Kasper Rud, najbolji potezi finala Rolan Garosa 2023.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar