Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Imao je Italijan priliku da pobedi Novaka, ali je sve ispustio...

Italijanski teniser Janik Siner i dalje se priseća meča sa Novakom Đokovićem na ovogodišnjem Vimbldonu, kada je imao dva seta prednosti, ali je na kraju izgubio.

PROČITAJTE JOŠ:

Siner i Novak su se sastali u četvrtfinalu, mladi Italijan je „tukao“ sa svih strana, Srbin u prva dva seta nije pružao dobru igru, ali je uspeo da podigne nivo tenisa i na kraju zasluženo slavi velikim preokretom.

Italijan je u intervjuu za „Republiku“ pričao o iskustvu sa Vimbldona, a otkrio je da teško podnosi poraze.

„Nikada ne mogu da spavam posle poraza. Odmah počnem da gledam snimke sa meča jer želim smesta da vidim u čemu sam grešio i naučim. Sa Vimbldona nosim mnogo pozitivnih stvari. Stekao sam neprocenjivo iskustvo na travi i igrao protiv Novaka Đokovića na Centralnom terenu. Dobro sam igrao protiv Novaka. Žao mi je što nisam bio agresivniji u trećem i četvrtom setu. U petom setu nisam mogao ništa“, izjavio je Janik.

Potom je prokomentarisao i Novakovu igru.

„Imao sam zver za rivala sa druge strane mreže. Novak je zaslužio da pobedi, ali ipak mi je nastup u Londonu doneo samopouzdanje“, rekao je italijanski teniser.

Novaku je meč protiv Sinera bio najteži na putu do titule na Vimbldonu, a Italijan je trenutno deseti na ATP listi i igra na turniru u Umagu, gde je slavio u prvom meču.

BONUS VIDEO Novak Đoković posle velikog preokreta prošao u polufinale Vimbldona

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar