Foto: EPA-EFE/PETER KLAUNZER

Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, otkrio je urnebesnu anegdotu iz posete Beogradu sredinom prošle godine.

Ivanišević je bio u srpskoj prestonici nakon gotovo 30 godina, a povod je bila organizacija „Adria Tour“ koji je bio zamišljen u nekoliko gradova bivše Jugoslavije, kako bi se prodajom ulaznica za teniske mečeve prikupila novčana pomoć u humanitarne svrhe.

PROČITAJTE JOŠ

Ivanišević se čitavog boravka živo seća, ali se istakla jedna posebna priča:

„Bilo mi je fenomenalno. Nisam bio skoro 30 godina. I odmah mi se desilo nešto što se može samo meni desiti“, rekao je Ivanišević u intervjuu za „Sportski žurnal“.

Onda je usledio taj događaj zbog koga se danas smeje, ali mu tada nije bilo svejedno:

„U Ateljeu 212 predstava fenomenalna, napravili su spektakl. Uživao sam, ali kako smo se stalno dizali, pukle su mi pantalone tako da mi se pola zadnjice videlo, a Nole stoji pored mene i ništa ne govori. Jedan čovek mi je na kraju predstave rekao da su mi pukle pantalone. Kaže Nole, video sam ja, ali sam hteo malo da te zezam“, otkriva Ivanišević.

Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Otkrio je da tu nije bio kraj jer je morao da izađe i na scenu:

„Sedeli smo u prvom redu, ali sam stalno ustajao, a u jednom trenutku sam izašao na pozornicu, jer je Aljoša Vučković, koji je živeo u Splitu, napravio iznenađenje za mene i otpevao pesmu „Nima Splita do Splita“. Tri sata su mi bile iscepane pantalone. Izašao sam na binu da bih mu se zahvalio, okrenuo sam se prema glumcima, svi u gledalištu su videli pola moje zadnjice.“

Novinar je konstatovao da bi, kako je počeo, mogao da pomiri Srbe i Hrvate, a nekadašnji osvajač Vimbldona je jasno poručio:

„Zašto da ne. To je uloga sporta, nema svađanja u sportu i ne znam zašto se ko svađa. Uživao sam i nadam se da ću opet doći. To je sve normalno, ljudi vole da dolaze kod nas leti, meni je bilo lepo tamo i nadam se da ću opet doći“, rekao je, između ostalog, Ivanišević za „Sportski žurnal“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram