Ivana Jorović Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Prva dama u našem podcastu "Penâl" bila je teniserka Ivana Jorović, sa kojom smo "pretresli" sve teme od Beograda do Melburna, sa naglaskom na Australijan open.

PROČITAJTE JOŠ

Nažalost, Jorovićevu nećemo gledati na prvom grend slemu sezone zbog povrede i oporavka nakon nove operacije lakta. Ipak, imali smo priliku da iz prve ruke čujemo kako je biti u Melburnu, iako takmičare na ovogodišnjem Australijan openu očekuje neočekivano.

Ivana je podelila utiske i kako je njoj bilo kada je debitovala na jednom od četiri najveća turnira, i šta je pričala sa Olgom Danilović, koji će prvi put igrati u glavnom žrebu jednog grend slema.

Teniserka rodom iz Čačka otkrila je i kako je protekao njen prvi susret sa Novakom Đokovićem, i koliko su svi naši teniseri srećni i zahvalni što mogu da stasavaju uz asove poput prvog na svetu, Janka Tipsarevića, i ostalih, i zašto veruje da neponovljivi Nole može baš sve.

Kada možemo da je očekujemo na terenu i još mnogo toga zanimljivog nekada prva juniorka sveta otkrila je u novom izdanju našeg podcasta „Penâl„, a sa njom je razgovarao zamenik urednika sportske rubrike Nebojša Todorović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram