Foto: EPA-EFE/DAVE HUNT

Novak Đoković dobio je prvog protivnika na Australijan openu, a to će biti Žeremi Šardi.

PROČITAJTE JOŠ

Imaće Novak lep put do polovine žreba i takmičenja, jer je u njegovom delu kostura takmičenja Stan Vavrinka, zatim Aleksandar Zverev, pa Grigor Dimitrov, Denis Šapovalov, Pablo Karenjo Bussta, zatim Benoa Per i Dijego Švarcman kao osmi nosilac, uz Dominika Tima, koji se nije proslavio na ATP Kupu.

U drugom delu kostura žreba, na vrhu je Andrej Rubljev, na drugoj strani su Borna Ćorić, Danil Medvedev, Stefanos Cicipas, Karen Hačanov, Fabio Fonjini, Rafael Nadal.

Novak u drugoj rundi može da igra protiv boljeg iz duela Tijafo – Travalja, a zatim u trećem kolu dolazi do ukrštanja sa Vinolasom ili Fricom, tek u 4. kolu potencijalni rival je Miloš Raonić, pa će Đoković imati lepu uvertiru da uhvati pravu formu do najozbiljnijih rivala.

U četvrtfinalu mogao bi da igra protiv Aleksandra Zvereva, u polufinalu protiv Dominika Tima.

Laslo Đere nije imao sreće, startovaće protiv Rafaela Nadala, ali bi mogao i da iskoristi probleme koji muče Španca, jer i dalje se oporavlja od bolova u leđiima.

Danil Medvedev startuje protiv Vaseka Pospišila, Stefanos Cicipas protiv Žila Simona, Rubljev protiv Janika Hanfmana, Vavrinka igra protiv Souse, Lajović protiv Stahovskog, srećni gubitnik Robin Hase suočava sa sa Filipom Krajinovićem.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar