Foto: EPA/IAN LANGSDON

Teniski savez Hrvatske najavio je meč sa Srbijom u polufinalu Dejvis kupa, koji će se igrati u petak od 16 časova.

PROČITAJTE JOŠ

Hrvati žele četvrto finale Dejvis kupa, ali ih čeka najbolji teniser sveta Novak Đoković. Adut je Hrvatskoj dubl i uz to se uzdaju u senzaciju.

“Ući ćemo u taj meč kao u svaki drugi. Momci će u četvrtak još trenirati i nadam se da će sve biti dobro. Na papiru su oni blagi favoriti, imaju Đokovića koji je broj 1 na rang listi, njihov drugi igrač je bolje rangiran od našeg, a u paru smo mi blagi favoriti”, rekao je selektor Vedran Martić za zvanični sajt TSH.

Selektori imaju opciju da prijave tim najkasnije do sat vremena pre početka susreta. Najavio je to i Marin Čilić.

„Očekuje nas zasigurno teška borba sa Srbijom. Radi se o neverovatno kvalitetnoj ekipi. Osim Novaka imaju još tri-četiri sjajna igrača koji su uvek jako neugodni. Ali daćemo sve od sebe i nadamo se pozitivnom ishodu u tom dvoboju. Rezultati u Torinu su nam drastično digli samopouzdanje, duh u reprezentaciji je veoma pozitivan. Borna Gojo je pokazao još jedanput da je fenomenalan igrač za Dejvis kup i nadam se da će pobede iz ovog takmičenja pretočiti u individualne pobede i uspeh na ATP turu. A Nikola i Mate su uvek spremni za odlične mečeve, kao u celoj sezoni. Ja sam odigrao odličan meč sa Sinerom, uz naravno nekoliko stvari koje nisu funkcionisale, ali verujem da to mogu ispraviti i protiv Novaka odigrati sjajan meč.”

BONUS VIDEO Navijač kolabirao na meču Votforda i Čelsija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare