Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Biće to žestok meč

Srpski teniser Filip Krajinović igraće od 14 sati i 30 minuta finale turnira u Kvinsu protiv Italijana Matea Beretinija.

PROČITAJTE JOŠ:

Krajinović je u polufinalu bio bolji od Marina Čilića sa 2:0, dok je Beretini istim rezultatom savladao Botika van de Zandšlupa.

Meč između srpskog i italijanskog tenisera možete gledati na kanalu Sport Klub 1HD.

Krajinović nikada nije osvojio ATP titulu, iako će mu ovo biti peto finale u karijere. Sa druge strane, Beretini ima šest titula u karijeri, a igrao je i finale Vmbldona prošle godine.

Što se njihovih međusobnih duela tiče, Italijan je slavio dvaput, od toga jednom u finalu Budimpešte 2019, a drugi put u četvrtfinalu Serbia Opena prošle godine.

Krajinović nikada nije slavio proitv Beretinija i ovo je sjajna šansa da obezbedi prvu titulu i najbolji rang u karijeri, pošto ga u ponedeljak čeka skok na ATP listi.

Meč Krajinovića i Beretinija možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON sport paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

BONUS VIDEO Vila Novaka Đokovića na Kosmaju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar