Novak Đoković je do sada pet puta osvajao Završni masters, ali od 2015. godine nije podigao ovaj trofej što mu daje dodatni motiv.

Srpski teniser takmičenje u crvenoj grupi počinje duelom sa Stefanosom Cicipasom.

PROČITAJTE JOŠ

Sudbina je ih je spojila na trećem turniru zaredom, pa će nakon finala u Astani, polufinala u Parizu i u prvom kolu Torina Đoković pokušati da razoruža Grka.

Cicipas je vodio sa 2-1 u pobedama, a od tada je pretrpeo osam poraza zaredom (9-2). Cicipasa često zovu provokatorom zbog originalnih izjava u kojima je pun samopouzdanja, tako je i bilo i pre okršaja u Parizu. Ipak, ovog puta je Cicipas bio neobično tih, što možda najavljuje da želi da originalnost pokaže za mikrofonom na terenu posle meča. Ipak, Novakovi navijači se nadaju da će se publici kao pobednik obratiti Đoković.

Ovaj 12. susret dva tenisera moći ćete da pratite na kanalu Sport klub 2 HD od 21.00.

Srpski teniser je imao odličnu sezonu čak i uz sve opresije i zabrane. Osvojio je četiri titule i igrao je šest finala, pa nema nikakve dileme da želi da pošalje poruku svima pred početak 2023. godine u kojoj se očekuje da igra na sva četiri grend slem turnira.

Đoković je do sada pet puta osvojio Završni masters, a sada napada šestu titulu, koliko je osvojio samo Rodžer Federer u istoriji.

BONUS VIDEO Đoković u svom stilu proslavio brejk

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar