Foto instagram.com

Novak Đoković neće igrati na ATP kupu, potvrdilo je ovo takmičenje, a osveženje u timu Srbije biće braća Sabanov.

Srbiju predstavljaju Dušan Lajović, Filip Krajinović, Nikola Ćaćić i Matej Sabanov, selektor je Ivan Sabanov, a posebno je zanimljiva priča Mateja i Ivana koji su „do neba“ zahvalni Novaku.

PROČITAJTE JOŠ

Blizanci su i osvajači su Serbia Opena iz serije 250 u prošloj godini, a Novak im je pružio priliku da pokažu šta znaju.

„Ovako kako smo dočekani ovde nećemo biti dočekani nigde ni na jednom turniru, pa verovatno nikada“, rekli su Sabanovi.

Zatim otkrili deo njihove priče.

„Naši roditelji su bili uz nas i kada nismo imali novac, verovali smo da možemo da ostvarimo snove. Hvala im najlepše na tome, nastavićemo da radimo kao i do sada, daćemo sve od sebe. Hvala svima, svim navijačima znam da neki nisu mogli da budu tu, ali svi koji su bili tu. Hvala im od srca“, rekla su braća Sabanov posle titule.

Sa terase je njihovo finale posmatrao i Novak Đoković, koji je kako su otkrili odigrao veliku ulogu u njihovim karijerama.

„Novak nam je dao sve. Dao nam je najbolje moguće uslove. Podrška Novaka Đokovića nešto je što se ne može opisati rečima. On je naš uzor oduvek i osoba kojoj se divimo tokom naših karijera. Njegova podrška znači nam jako puno. Svaki njegov savet izuzetno je vredan za naše karijere i velika nam je čast što imamo prilike da učimo od takvog tenisera. Trenirali smo kod njega, pružio nam je najbolje moguće uslove i to je ono što nam je zaista trebalo“, rekao je Matej Sabanov za „Jutarnji list“ svojevremeno, a njihova odluka da umesto Hrvatske izaberu Srbiju izazvala je šok u komšiluku.

Sada, braća Sabanov imaju priliku da se dokažu umesto Novaka Đokovića, a o počecima na Paliću i karijeri govorili su za Nova.rs.

BONUS VIDEO Novak Đoković i navijači Zvezde pevaju košarkašima posle poraza od Barselone

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar